Η Μπαρτσελόνα βάζει πωλητήριο στον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και φαίνεται πως έχει βρει ήδη και υποψήφιο αγοραστή για τον Γκαμπονέζο.

Η απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπαρτσελόνα, συνεπάγεται λογικά, ότι ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, περνά σε «δεύτερη μοίρα», σχετικά με την επιθετική γραμμή των «μπλαουγκράνα». Κάτι που σημαίνει, ενδεχομένως, την αποχώρησή του από το «Καμπ Νου».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έμπειρου άσου από την Γκαμπόν, έχει δείξει η Τσέλσι. Χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής, να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Οπως πάντως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Relevo», οι Λονδρέζοι θα πρέπει να καταβάλουν στους Καταλανούς, τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Ομπαμεγιάνγκ. Και αυτό γιατί αυτό είναι το ποσό που απαιτεί για την παραχώρηση του, ο ισπανικός σύλλογος.

Μία ενδεχόμενη παραχώρηση του 33χρονου στράϊκερ, οι οποίος πέτυχε 30 γκολ σε 73 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα, θα «ελάφρυνε» σημαντικά το μισθολογικό κόστος των «μπλαουγκράνα» και θα μείωνε τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου σε ικανοποιητικό βαθμό. Προβλήματα που όπως έγινε γνωστό τελευταία, κόντεψαν να αφήσουν την ομάδα χωρίς τις μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Το εννοούμε!