Η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή στο 90' και βρήκε ακόμα 100 εκατομμύρια ευρώ και θα δηλώσει κανονικά τις νέες της μεταγραφές.

Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να σπάσει… καρδιές τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν αγοράσει ό,τι αγοράζεται φέτος κάνοντας τη μία μεταγραφή μετά την άλλη. Ωστόσο, προ ημερών ήρθαν όλα τούμπα. Τι τούμπα δηλαδή. Όλη η Γη ήρθε πάνω κάτω.

Σύμφωνα με την ισπανική «Sport», η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στη δήλωση των ποδοσφαιριστών, που ήδη έχει υπογράψει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Και αυτό διότι η La Liga ενημέρωσε τους «μπλαουγκράνα» ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, προκειμένου να δηλώσουν τις νέες τους μεταγραφές και πλέον καλούνται να πάρουν ισχυρές αποφάσεις. Δηλαδή να προχωρήσουν σε μείωση μισθών αλλά και σε πώληση κάποιων παικτών.

Ο Λαπόρτα τους διαβεβαίωσε πως όλα θα πάνε καλά. Και όντως έτσι έγινε. Σήμερα, Παρασκευή 12 Αυγούστου, η Μπαρτσελόνα πούλησε ακόμα 24,5% των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων στην Orpheus Media έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ. έτσι προλαβαίνει την προθεσμία του Σαββάτου και θα δηλώσει κανονικά τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Το εννοούμε!