Η Σλάβια Πράγας δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Ζλιν, την οποία συνέτριψε με 4-1 λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Η Σλάβια Πράγας συνήλθε άμεσα μετά την ήττα-σοκ της πρεμιέρας της τσεχικής Λίγκας από την Χράντεκ Κράλοβε. Μάλιστα, τέσσερα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό «καθάρισε» εύκολα την αναμέτρηση με τη Ζλιν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Και τι καλύτερο από μία… τεσσάρα.

Η αντίπαλος των «πρασίνων» στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League προηγήθηκε με τον Ίτσα στο 10΄ και στο 31΄ ο Γιούρασεκ «έγραψε» το 2-0. Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Γιαβό (49΄) και το ματς απέκτησε νέο ενδιαφέρον.

Τελικά, ο Σραντς που είχε περάσει αλλαγή στο 66΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Γιούρασεκ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι παρέταξε τους: Μαντους, Ντούντερα (66΄ Μάσοπουστ), Κασαράμπα, Εντουάρντο Σάντος, Γιούρασεκ, Εβερτον (66΄ Σράντς), Χρομάντα (83΄ Χόλες), Σέβτσικ, Λινγκρ (76΄ Ούσορ), Ιτσα (66΄ Τιέχι), Γιουρέτσκα.

Ενόψει του Παναθηναϊκού δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα σύμφωνα με τα τσεχικά ΜΜΕ. Ωστόσο, ο κόουτς της Σλάβια δεν αποκλείεται να κρατήσει για την τελευταία στιγμή μία-δύο μετατροπές στο τελικό ρόστερ που θα παρατάξει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!