Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, αλλά εξέφρασε και τα παράπονα του για τη διαιτησία.

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, αλλά εξέφρασε και τα παράπονα του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάποιες φορές φαινόταν να ελέγχουμε το παιχνίδι, κάποιες φορές κάναμε κάποια λάθη. Στο τέλος της ημέρας καταφέραμε να είμαστε δύο πόντους πίσω 50″ πριν το φινάλε, βλέπω τώρα το VIDEO στο λάπτοπ.

Η άποψή μου είναι ότι ήταν 2-3 καταστάσεις που δεν υπήρχε φάουλ και τους στείλαμε έξι φορές στις βολές. Η ομάδα μου πάλεψε πολύ. Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας και ο Κάιλ Γκάι ήταν σε μεγάλη μέρα. Προσπαθήσαμε τα πάντα για να τους αντιμετωπίσουμε. Σκόραραν κάποια εύκολα καλάθια από ασυνεννοησία που δεν επιτρέπονται σε τέτοιο επίπεδο και σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Τι παραπάνω να ζητήσω από τους παίκτες μου; Κάνουν μία εκπληκτική σεζόν, έδειξαν μεγάλη καρδιά. Είμαι πολύ περήφανος για τον οργανισμό, για τους παίκτες.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους από το Περιστέρι που ήρθαν να μας υποστηρίξουν σε αυτές τις τεράστιες στιγμές, τις ιστορικές στιγμές. Θα πάρουμε ένα μάθημα κα θα συνεχίσουμε».

Για το ματς της τρίτης θέσης:

«Πρέπει να σεβαστούμε τη φανέλα που φοράμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.
Για το παιχνίδι:

«Το πρόβλημα σήμερα ήταν η άμυνά μας. Δεν γίνεται σε τέτοιο παιχνίδι να δέχεσαι 97 πόντους. Κάποια καλάθια ήταν λόγω ταλέντου και κάποια από ασυνεννοησία. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Παλέψαμε με τον τρόπο που παλέψαμε.

Κάναμε τα πάντα, αλλάξαμε, παίξαμε παγίδες. Έβαλαν τα πάντα, έβαλαν δύσκολα σουτ. Αυτό είναι το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι άθλημα λαθών. Θα πάρουμε το μάθημά μας και θα συνεχίσουμε».

Για την τεχνική ποινή:

«Ήταν ένα φάουλ που μόλις είδα. Σίγουρα δεν μπορείς να δώσεις αυτό το φάουλ, παίζω τόσα πολλά χρόνια μπάσκετ. Στα 48″ χωρίς ο Χουέρτας να προσπαθεί να πάρει πλεονέκτημα, ή να πάει στο καλάθι, να δίνεις αυτό το φάουλ, το οποίο ήταν το πέμπτο του Τζο (σ.σ. Ράγκλαντ), ήταν σκληρό. Ήταν σκληρό να δώσεις αυτό το φάουλ. Όλοι κάνουν λάθη.

Παραπονέθηκα στον Εμανουέλ (σ.σ. Ματσόνι) για αυτό το σφύριγμα, απλά λέω ότι δεν μπορείς να δίνεις αυτό το φάουλ, είναι ντροπή να δίνεις αυτό το φάουλ και σε εκείνο το σημείο. Ο κόσμος θέλει να δει τον αγώνα. Είναι ένα σκληρό παιχνίδι, που έπαιξαν δύο σπουδαίες ομάδες, ήταν υπερβολικό για εκείνο το σημείο του παιχνιδιού».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.