Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποχώρησε τραυματίας και σφαδάζοντας από τους πόνους από το ματς με τη Γουίγκαν στην πρεμιέρα της Championship.

Η πρεμιέρα της σεζόν 2022/2023 στην Championship δεν ήταν αυτή που θα περίμενε σε καμία περίπτωση ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο αριστερός μπακ της Νόριτς βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των «καναρινιών» στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γουΐγκαν (1-1), αλλά με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα τραυματίστηκε στο δεξιό του αστράγαλο ενώ επιχειρούσε να σταματήσει έναν αντίπαλό του.

Ο Έλληνας διεθνής άσος έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ των γηπεδούχων.

Χρειάστηκε τελικά ν΄ αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και φορώντας μάσκα οξυγόνου. Κάκιστη εντύπωση προκάλεσε, ωστόσο, η αντίδραση των οπαδών της Γουίγκαν. Ειδικότερα, μερίδα οπαδών των φιλοξενούμενων τον αποδοκίμαζε εντελώς αδικαιολόγητα. Αποδοκιμασίες που δεν τις άφησαν ασχολίαστες ούτε οι ίδιοι οι Βρετανοί. Κριτίκαραν την αντίδραση των οπαδών της Γουίγκαν σχολιάζοντας πως δεν ανήκουν στα βρετανικά γήπεδα όσοι δεν σέβονται ακόμα και τον αντίπαλο. Ειδικά την στιγμή που τραυματίζεται.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!