Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν τονίζοντας πως κάποια πράγματα τον ικανοποίησαν και άλλα όχι τόσο.

Ευχαριστημένος απ’ το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν τα… παράτησαν μετά το γκολ της Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά συνέχισαν να κυνηγούν την ισοφάριση ως το τέλος, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν. Παρά το ισόπαλο 1-1 των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας με τους Σλοβάκους, ο Κορμπεράν φάνηκε ικανοποιημένος.

Ο Ισπανός τεχνικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, το οποίο δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Υπογράμμισε, όμως, πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βελτιώσει το επίπεδό του, ενώ τόνισε πως αν «όλα πήγαιναν καλά, δεν θα ήμουν εδώ».

«Θέλαμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα, το μόνο που καταφέραμε ήταν η ισοπαλία. Το πιο σημαντικό ήταν η συμπεριφορά των παικτών, την οποία βελτιώσαμε. Κάποιες στιγμές δεν ήμασταν καλοί ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Σε αυτή την κατάσταση δεν μπορείς εύκολα να δεις την καλή συμπεριφορά, Αφού δεχθήκαμε το γκολ, η ομάδα θα μπορούσε να παραδοθεί, εάν θυμόταν το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι θετικό ότι η ομάδα δεν τα παράτησε και κυνήγησε το γκολ» τόνισε αρχικά ο Κορμπεράν και πρόσθεσε για τη ρεβάνς στην Μπρατισλάβα:

«Πρέπει να βελτιώσουμε τα πράγματα, το επίπεδο της ομάδας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι ξεκάθαρο πως αν όλα πήγαιναν καλά δεν θα ήμουν εδώ».

Όσο για το τι είπε στους παίκτες του μετά το ματς; «Ότι η συμπεριφορά τους ήταν καλή, όμως σε κάποια σημεία δεν αμυνθήκαμε και δεν επιτεθήκαμε καλά, κι αυτό μας δυσκόλευσε στο να κυριαρχήσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!