Ο Ολυμπιακός ήταν ξανά κατώτερος των περιστάσεων και έμεινε στο 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Ολυμπιακός με τη Σλόβαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Το δίδυμο Βαλμπουενά – Ελ Αραμπί αποδείχτηκε σωτήριο για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, που είχε μείνει πίσω στο σκορ από γκολ του Γκριν στο 63’.

Η εξέλιξη του αγώνα

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Ο Μασούρας μόλις στο 7ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Στο 11’ ο Τικίνιο βρέθηκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Τσόβαν έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε.

Στο 19’ η Σλόβαν έχασε την πρώτη δική της μεγάλη ευκαιρία, όταν από γύρισμα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Ζμραλ με προβολή σημάδεψε τη ρίζα της δεξιάς δοκού του Βατσλίκ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και έφταναν με αξιώσεις κοντά στην εστία του Ολυμπιακού. Στο 23’ ο ο Μπαρσεγκιάν έκανε κίνηση στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και βρέθηκε απέναντι από τον Βατσλίκ, ο οποίος όμως απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μπει δυνατά και να πιέσει. Μάλιστα, έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Μασούρα και Καμάρα που αποκρούστηκαν από τον Τσόβαν.

Στο 63ο λεπτό, από λάθος εκτίμηση του Παπασταθόπουλου, ο Γκριν έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε στη γωνία του Βατσλίκ, κάνοντας το 1-0 για τη Σλόβαν, σε μία φάση που ο αρχηγός του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για σπρώξιμο από τον Άγγλο επιθετικό.

Ο Γκάρτι Ροντρίγκες δεν κατάφερε να βρει στόχο με το έξυπνο πλασέ που έκανε αλλά σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκε το δίδυμο Βαλμπουενά – Ελ Αραμπί. Από σέντρα του Γάλλου, ο Μαροκινός επιθετικός με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ο  Ραμίρες έχασε σημαντική ευκαιρία για να ξαναδώσει προβάδισμα στους Σλοβάκους και κάπως έτσι το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (69’ Βαλμπουενά), Κούντε, Μασούρας (78’ Γκάρι Ροντρίγκες), Ζινκερνάγκελ (55’ Ραντζέλοβιτς), Τικίνιο (69’ Ελ Αραμπί).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Κούτσκα, Ζμράλ (85’ Μεντβέντεφ), Κακβετάτζε, Μπαρσεγκιάν (82’ Ραμίρες), Γκριν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!