Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι μία μηχανή στα μάτια των περισσότερων αλλά όπως φαίνεται ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν πείθεται τόσο.

Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει την ΤΕΛΕΙΑ φυσική κατάσταση; Κι όμως, υπάρχει. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, είπε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να ταιριάξει στο στυλ παιχνιδιού που προσπαθεί να εφαρμόσει. Αρκεί, ο Πορτογάλος να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, πριν πάρει την ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εντάχθηκε στην ομάδα της Γιουνάιτεντ για την περιοδεία της στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία και έμεινε εκτός της φιλικής ήττας από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, έπαιξε 45 λεπτά στην ισοπαλία 1-1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο την Κυριακή.

Ερωτηθείς εάν ο Πορτογάλος διεθνής μπορεί να ταιριάζει στο όραμά του για το πώς θέλει να παίζει η Γιουνάιτεντ, ο Τεν Χαγκ είπε στο Sky Sports: 

«Νομίζω ότι μπορεί. Αλλά για να ξεκινήσει πρέπει να είναι σε φόρμα. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Το απέδειξε τόσες φορές, αλλά πάντα μπορείς να κριθείς από αυτό που είσαι τώρα. Αυτό που παρουσιάζεις τώρα. Αυτό που αποδίδεις τώρα».

Το μέλλον του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ έχει γίνει αντικείμενο έντονων συζητήσεων και φημών. Τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο 37χρονος επιθετικός, ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες, ότι θέλει να φύγει για να παίξει στο Champions League.

Η Γιουνάιτεντ, που θα παίξει στο Europa League αυτήν την σεζόν, αντιμετωπίζει την Μπράιτον, την Κυριακή, στην έναρξη της Premier League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια το λέμε!