Σε δηλώσεις του ο Έρικ Tεν Χαγκ σχολίασε την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και των υπολοίπων παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Εκεί που έδειχναν τα πράγματα να ηρεμούν, βλέπουμε πως το σίριαλ την συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ο Πορτογάλος σταρ παρότι αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού φιλικού με τη Ράγιο Βαγεκάνο (1-1) και ήταν ο μοναδικός που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, δεν έμεινε στο γήπεδο ως το τέλος. Τόσο αυτός όσο και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του αποχώρησαν πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον Έρικ Τεν Χαγκ!

Παρά τη διαρροή από την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κίνηση αυτή, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» προχώρησε σε σκληρές δηλώσεις κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο και όσων αποχώρησαν πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ:

«Δεν είμαι καθόλου εντάξει με αυτό που συνέβη. Είναι απαράδεκτο. Τους το είπα, είναι απαράδεκτο αυτό που έκαναν. Είμαστε όλοι μια ομάδα. Πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες μέχρι και την τελευταία στιγμή». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!