Ο Τεν Χαγκ μπορεί να είδε την ομάδα του να βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο των ΜΜΕ λόγω Κριστιάνο αλλά θεωρεί πως είναι έτοιμη.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Ωστόσο, είπε ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με την ισοπαλία 1-1 εναντίον της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Ολντ Τράφορντ την Κυριακή. Είχαν προηγηθεί και φιλικά σε Αυστραλία, Ταϊλάνδη και Νορβηγία.

«Πιστεύω ότι είχαμε καλή προετοιμασία. Κάνουμε καλή πρόοδο. Είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν», δήλωσε ο Τεν Χαγκ, του οποίου η ομάδα φιλοξενεί την Μπράιτον την Κυριακή για την πρεμιέρα της Premier League.

«Ξέρω ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης. Πρέπει να βελτιωθούμε και αυτή είναι μια διαδικασία που συνεχίζεται κατά την διάρκεια της σεζόν. Αλλά, την επόμενη εβδομάδα, πρέπει να σκεφθούμε και το αποτέλεσμα».

Το παιχνίδι κόντρα στη Ράγιο ήρθε μια ημέρα μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Όσλο με 1-0 και έδωσε στον Τεν Χαγκ την ευκαιρία να δοκιμάσει μερικούς από τους νεαρούς της ομάδας.

«Ήταν ένα μείγμα μεταξύ εμπειρίας και νεότητας και η στάση μερικών παικτών ήταν υπέροχη», πρόσθεσε.

Ο Τεν Χαγκ επαίνεσε τον αμυντικό Λισάντρο Μαρτίνεθ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του την Κυριακή μετά την μεταγραφή του από τον Άγιαξ έναντι 57 εκατομμυρίων ευρώ.

«Καμία έκπληξη. Νομίζω ότι συνδυάζονται πολύ καλά με τον Ράφα (Βαράν) και έπαιξαν πολύ καλά. Πάντα το ερώτημα, είναι πώς θα ενσωματωθείς και νομίζω ότι μπορεί να ενσωματωθεί αρκετά καλά στην ομάδα», πρόσθεσε.

Η Γιουνάιτεντ απέκτησε φέτος τον μέσο, Κρίστιαν Έρικσεν και τον αριστερό μπακ Ταϊρέλ Μαλάτσια.