Ο Καλιντού Κουλιμπαλί παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε πως ήταν κοντά στην Τσέλσι και το 2015 όταν ήταν κόουτς ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί ήταν κοντά στο να υπογράψει για την τωρινή του ομάδα, την Τσέλσι, το 2015. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν του επέτρεψε να φύγει από την Serie A εκείνη την στιγμή. Αυτά αποκάλυψε ο αμυντικός της Σενεγάλης σε συνέντευξή του, που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

Ο 31χρονος άσος, ο οποίος ήταν αρχηγός της Σενεγάλης στην κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2021, εντάχθηκε στην ομάδα του Λονδίνου τον Ιούλιο, μετά από οκτώ σεζόν στην Νάπολι.

Ο Κουλιμπαλί, δήλωσε ότι ο Αντόνιο Κόντε είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει μετά την πρώτη του χρονιά με τη Νάπολι.

«Ζήτησα με σεβασμό από τον ιδιοκτήτη να φύγω για την Τσέλσι, αλλά μου είπε ότι δεν θα ήταν δυνατό», είπε ο Κουλιμπαλί στην «The Guardian» και πρόσθεσε:

«Έτσι περίμενα λίγο και συνέχισα τη συνομιλία μου μαζί τους. Πραγματικά δεν ήθελαν να φύγω από τον σύλλογο. Και αποφάσισα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου για να μείνω στην Νάπολι. Για εμένα, ήταν λίγο δύσκολο να πω όχι γιατί ήταν όνειρό μου να παίξω στην Premier League από τότε που ήμουν παιδί».

«Με την προσωπική μου εμπειρία, ξέρω ότι δεν χρειάζεται να βάλεις όρια στα όνειρά σου. Το όνειρό μου είναι να κερδίσω τα πάντα με την Τσέλσι», πρόσθεσε, τονίζοντας: «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο. Δεν έρχομαι με αλαζονική συμπεριφορά. Έρχομαι με σεβασμό, πολύ σεβασμό για όλους, αλλά ξέρω ότι η Τσέλσι είναι μια μεγάλη ομάδα και μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει, που έχει συνηθίσει να κερδίζει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!