Έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φαίνεται πως είναι η Τσέλσι που έχει ήδη έχει πραγματοποιήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Μεταγραφές ζήτησε ο Τούχελ και προς αυτήν την κατεύθυνση προσανατολίζονται οι ιθύνοντες της Τσέλσι. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πλευρά του Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχει δεχθεί προσέγγιση από ανθρώπους της Τσέλσι. Προς το παρόν η Μπαρτσελόνα δεν έχει στα χέρια της κάποια πρόταση με την υπόθεση να βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. Μένει να δούμε αν ο Ομπαμεγιάνγκ επιστρέψει στην Αγγλία.

Η Τσέλσι χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεσή της. Μετά την αποχώρηση του Λουκάκου και έναν ενδεχόμενο δανεισμό του Βέρνερ, οι επιλογές στην επίθεση είναι ελάχιστες. Ο Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι μία εξαιρετική λύση. Φυσικά δεν είναι το μοναδικό όνομα στη λίστα του Τόμας Τούχελ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

O Ομπαμεγιάνγκ αγωνίστηκε με την Μπαρτσελόνα σε 17 ματς πρωταθλήματος όπου σκόραρε 11 γκολ ενώ μοίρασε και 1 ασίστ.

Παρακάτω ακολουθεί το δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!