Την ήττα με 2-0 γνώρισε στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι ο Άρης, ο οποίος πλέον είναι αναγκασμένος να ψάξει μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε με 2-0 τον Άρη στο Ισραήλ και πήρε σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa Conference League.

Η εξέλιξη του αγώνα

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι Ισραηλινοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με τον Γιοβάνοβιτς απείλησαν δύο φορές την εστία του Κουέστα. Ο Μαντσίνι «απάντησε», στο ενδιάμεσο, για τον Άρη, το σουτ που «έπιασε», όμως, στο 19’ εξουδετέρωσε ο Πέρετζ.

Ότι δεν κατάφερε προηγουμένως ο Γιοβάνοβιτς το έκανε στο 29′ καθώς με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μάλιστα, λίγο αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μακάμπι μπήκε ξανά με το πόδι στο… γκάζι. Πίεζε συνεχώς τον Άρη και δημιουργούσε πολλές ευκαιρίες. Βρήκε όμως απέναντί της έναν εξαιρετικό Κουέστα. Ο Άρης πάλεψε αλλά προς το τέλος λύγισε. Έπρεπε να φτάσουμε στο 84ο λεπτό, όταν ο Ζαχάβι έστειλε, με άνεση, την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά ο Καμάτσο, απέναντι σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΚΑΜΠΙ (Βλάνταν Ιβιτς): Πέρετζ, Ζεράλδες, Γεϊνί. Σομπορίτ, Χοζέζ (62’ Κλοχ), Μπίτον (63’ Ναχμίας). Γκλέιζερ, Φαν Όβεριμ (90’+ Ρίκα), Κούβας (67’ Ζαχάβι), Κανισόβσκι, Γιοβάνοβιτς (66’ Πέριτσα).

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο. Μπράμπετς, Πίρσμαν (81’ Μαζικού), Νταμπό (81’ Ντιόπ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (63’ Πάλμα), Ιτούρμπε (63’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (51’ Μάνου Γκαρθία), Γκρέι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!