Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην επιστροφή του στην Ευρώπη καθώς ηττήθηκε από τη Σλάβια Πράγας με 2-0.

Δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-0 από τη Σλάβια Πράγας και πλέον καλούνται να κάνουν την ολική ανατροπή στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πολλά παράπονα των «πράσινων» για τη διαιτησία του Γάλλου Μπουκέ που απέβαλε στο 40’ τον Παλάσιος με δεύτερη κίτρινη για «θέατρο».

Η εξέλιξη του αγώνα

Η Σλάβια προσπάθησε να «χτυπήσει» τον Παναθηναϊκό από τα άκρα στο ξεκίνημα του αγώνα. Η άμυνα της ελληνικής ομάδας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και κρατούσε εύκολα το μηδέν.

Στο 14’ ο Γκάνεα έκανε πολύ ωραία κίνηση και σέντρα από τα αριστερά, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε ο Τσέριν πέρασε πολύ άουτ. Στο 28’ ο Παλάσιος έκανε πολύ ωραία κίνηση και σουτ από το όριο της περιοχής, το οποίο απέκρουσε με τις γροθιές ο Μάντους.

Στο 39’ από καθυστερημένη αντίδραση του Αϊτόρ, ο Στρανζ έκλεψε την μπάλα στο όριο της περιοχής και σούταρε δυνατά πάνω από τα δοκάρια.

Ένα λεπτό αργότερα (40’), ο Παλάσιος αποβλήθηκε για… θέατρο σε μία αδικαιολόγητη απόφαση, που δεν υπήρχε VAR για να διορθωθεί.

Από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα του Παναθηναϊκού αδράνησε κι ο Σρανζ με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 1-0 για τη Σλάβια στο 45’+2.

Στο 53ο λεπτό, ο Σπόραρ ανατράπηκε καθαρά, κερδίζοντας την αποβολή του αντιπάλου του.

Στο 56’ η Σλάβια έφτασε σε δεύτερο γκολ. Ο Ούσορ πήρε το… ριμπάουντ μετά από προσπάθεια του Ολαγίνκα και με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 59’ ο Βαγιαννίδης πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα, πέρασε κι έναν αντίπαλο, όμως το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό έφυγε λίγο άουτ.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις και δεν μπορούσε να απειλήσει. Την ίδια ώρα η Σλάβια έκανε διαχείριση του υπέρ της 2-0. Με αυτόν τον τρόπο, η Σλάβια Πράγας έρχεται στην Ελλάδα με ένα σημαντικό προβάδισμα στις «αποσκευές» της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντουντέρα (46’ Ούσορ). Ουσού, Σάντος, Ντορλέι, Τιέχι (46’ Έβερτον), Χόλες, Σρανζ (71’ Μάζοπουστ). Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57’ Σέβτσικ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Πούγγουρας). Μάγκνουσον, Γκάνεα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!