Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε το δικό του αντίο στον Ολυμπιακό μέσα από ανάρτησή του στα Social Media.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και τυπικά από το απόγευμα της Δευτέρας. Μετά από 221 παιχνίδια, 143 νίκες, 41 ισοπαλίες και μόλις 37 ήττες τα λόγια για τον Πέδρο Μαρτίνς απλά περισσεύουν.

Με ανάρτησή του στα social media έκανε μία μικρή ανασκόπηση και ευχαρίστησε τους παίκτες, το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Πορτογάλου προπονητή:

«Σήμερα η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό λήγει.

Ήταν 4 χρόνια στα οποία όλοι μαζί κερδίσαμε τίτλους, καταφέραμε εκατοντάδες νίκες και πολλά ρεκόρ. Τον Ολυμπιακό τον σεβάστηκαν πάλι παντού και μαζί γράψαμε ιστορία στον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας. Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά και τον οδηγήσαμε σε μία νικηφόρα δυναμική.

Αφήνω το Καραϊσκάκη περήφανος για την κληρονομιά των τελευταίων 4 σεζόν. Ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι της ιστορίας αυτού του τεράστιου Συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας που δούλεψαν μαζί μου καθώς και τους φιλάθλους που μου έχουν στείλει χιλιάδες μηνύματα στήριξης. Και ξεχωριστά τον Πρόεδρο: για την εμπιστοσύνη και την πίστη του στο project μας.

Αφήνω μία υπέροχη χώρα που πλέον αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Έναν λαό παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και τον οποίο πάντα θαύμαζα. Οπότε κλείνω, λέγοντας: θα σε ξαναδώ σύντομα Ελλάδα!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!