Ο Ολυμπιακός εάν αποκλείσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στα playoffs του Europa League θα αναμετρηθεί με τον χαμένο του Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού.

Τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα play-off του Europa League. Όλα αυτά φυσικά θα συμβούν εφόσον η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η κληρωτίδα τα έφερε έτσι που ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει ξανά στον δρόμο του τον «κακό δαίμονα» Μακάμπι Χάιφα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 18 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 25/8.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Europa Conference League.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της διοργάνωσης:

  1. Ντνίπρο – ΑΕΚ Λάρνακας / Παρτιζάν
  2. Γάνδη – Ομόνοια
  3. Αούστρια Βιέννης – Φενέρμπαχτσε / Σλοβάτσκο
  4. Λίνφιλντ / Ζυρίχη – Χαρτς
  5. Μάριμπορ / Ελσίνκι – Σίλκενμποργκ
  6. Μάλμε / Ντούντελανζ – Σίβασπορ
  7. Καραμπάγκ / Φερεντσβάρος – Σάμροκ / Σκούπι
  8. Ολυμπιακός – Σλόβαν / Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού
  9. Ερυθρός Αστλερας / Πιούνικ – Σέριφ / Βικτόρια Πλζεν
  10. Λουντογκόρετς / Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ / Ζαλγκίρις

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!