Η Άρσεναλ συμφώνησε σε όλα με τη Φούλαμ για την παραχώρηση του Μπερντ Λένο, που αποχωρεί μετά από 4 χρόνια στο «Έμιρεϊτς».

Έπειτα από 4 χρόνια στο «Emirates» ο Μπερντ Λένο αποχωρεί απ’ την Άρσεναλ, για να «μετακομίσει» λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά στο Λονδίνο, κλείνοντας στη νεοφώτιστη Φούλαμ.

Οι «κότατζερς» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους «κανονιέρηδες» για την απόκτηση του Γερμανού γκολκίπερ για ένα ποσό που θα φτάσει τα 9,1 εκατ. ευρώ. Ο Λένο θα περάσει μέσα στις επόμενες ημέρες από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών.

Ο διεθνής Γερμανός γκολκίπερ αποκτήθηκε το 2018 από την Λεβερκούζεν καταγράφοντας 101 εμφανίσεις με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου. Τον τελευταίο χρόνο έχασε τη θέση βασικού από τον Άαρον Ράμσντεϊλ παίζοντας μόλις 4 ματς στην Premier League.

Ο Αρτέτα βρήκε στο πρόσωπο του Ράμσντεϊλ τον βασικό του τερματοφύλακα και περιόρισε τον Λένο. Παρά το γεγονός πως αποτελεί αρκετά αξιόπιστη λύση για τα καρέ των Λονδρέζων δεν έδειχνε πιθανό να ξαναβρει τη θέση του. Και κάπως έτσι, δεν δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» στη Φούλαμ και σύντομα θα ανακοινωθεί από τους «κότατζερς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!