Ο Μάιλς Μπρίτζες των Σάρλοτ Χόρνετς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το νόμο, μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Μάιλς Μπρίτζες των Σάρλοτ Χόρνετς κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία με τις καταγγελίες να αναφέρουν πως χτύπησε τόσο τη σύντροφό του όσο και τα παιδιά τους.

Αποτέλεσμα των κατηγοριών ήταν όχι μόνο να χάσει το max συμβόλαιό του με τους Χόρνετς. Αλλά να κινδυνεύει και με φυλάκιση. Ειδικότερα, ο Μπρίτζες κινδυνεύει να καταδικαστεί για τρία κακουργήματα.

Η απόφαση για τον Μπρίτζες αναμένεται να γίνει γνωστή στις 19 Αυγούστου. Αν ο ίδιος βρεθεί ένοχος εκτιμάται ότι θα τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης άνω των 11 ετών. Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου και ειδικότερα στα αυτιά των λατρών του ΝΒΑ προκαλώντας δυσάρεστη έκπληξη για τον Μπρίτζες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;