Ο Πάολο Ντιμπάλα θα γίνει το νέο... αγαπημένο παιδί του Ζοζέ Μουρίνιο και της Ρώμης αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Ρόμα.

Τη συμφωνία της με τον Πάουλο Ντιμπάλα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ανακοίνωσε η Ρόμα. Ο 29χρονος Αργεντινός, που έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους μετά από επτά χρόνια, συμφώνησε με την κάτοχο του Europa Conference League και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Serie A, στην οποία είχε αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής την περίοδο 2019-20.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AS Roma (@officialasroma)

Σύμφωνα με τη “Gazzetta dello Sport”, οι αποδοχές του Ντιμπάλα θα ανέρχονται περίπου στα 6 εκατ. ευρώ ετησίως. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική κίνηση για τους Ρωμαίους. Μία κίνηση που ανεβάζει τη Ρόμα επίπεδο και φέρει φυσικά την υπογραφή του Ζοζέ Μουρίνιο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AS Roma (@officialasroma)

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε το πρότζεκτ αναγέννησης των «τζιαλορόσι» και ήδη από τον πρώτο χρόνο τα έχει καταφέρει. Έφερε ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιταλική πρωτεύουσα ενώ εξασφάλισε το «ναι» του Ντιμπάλα, ενός από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Serie A. Και ενός παίκτη που προορίζεται για «ηγέτης» της ομάδας σε αυτό το… restart που θέλει να κάνει η ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!