Η Μίλαν συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό και το βράδυ της Παρασκευής ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αλεσάντρο Φλορέντσι.

Βασικό στέλεχος της Μίλαν στην πορεία της προς τον εφετινό τίτλο, ο Αλεσάντρο Φλορέντσι έπεισε τους «ροσονέρι» να καταβάλουν το μεγαλύτερο μέρος της οψιόν αγοράς του προς τη Ρόμα, προκειμένου να τον κάνουν μόνιμο μέλος της ομάδας τους.

Η ομάδα του Μιλάνου, πλήρωσε 2,5 εκατ. ευρώ στους Ρωμαίους (αντί για τα 4,5 εκατ. ευρώ που είχαν συμφωνηθεί αρχικά) κι αγόρασε τα δικαιώματα του Ιταλού άσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν έως το 2025.

Ψήνεται για Ζιγές η Μίλαν

Η Μίλαν έχει ξεκινήσει ήδη το μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ένας από αυτούς τους παίκτες που εξετάζει η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι ο Χακίμ Ζιγές. Ο 29χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στους “μπλε” τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να καθιερωθεί. Δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής και κοιτάζει να αποχωρήσει από το Λονδίνο. Είτε μόνιμα είτε προσωρινά.

Το Sky Sport σε ρεπορτάζ του ανέφερε πως Μίλαν και Ζιγές είναι κόντα σε συμφωνία. Η Μίλαν είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του μαζί με την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο ο Ζιγές πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι

Φέτος, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Μαροκινός αποζητά χρόνο συμμετοχής. Χρόνο που δεν παίρνει από την Τσέλσι και προφανώς κοιτάζει αλλού για να τον διεκδικήσει. Η περίπτωση της Μίλαν είναι ιδανική και στα μέτρα του αφού στους «ροσονέρι» θα πάρει σημαντικό ρόλο στην ενδεκάδα.

Τη φετινή σεζόν με τους Λονδρέζους αγωνίστηκε συνολικά 44 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό οκτώ γκολ και έξι ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!