Ο Ντιμπάλα θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμα και οι οπαδοί των Ρωμαίων τον υποδέχονται με όνειρα και φιλοδοξίες.

Η Ρόμα θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του Πάουλο Ντιμπάλα και οι οπαδοί του συλλόγου της «αιώνιας πόλης» πανηγυρίζουν για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού. Τα κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με σχόλια των οπαδών, που καλωσορίζουν τον Ντιμπάλα και κάνουν λόγο για κατάκτηση του τίτλου.

Ο «Joya», που έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους, ήθελε να παραμείνει στην Ιταλία. Η καλύτερη προσφορά ήρθε από το κλαμπ του Ζοσέ Μουρίνιο, με αποδοχές 6 εκατ. ευρώ το χρόνο. Φυσικά, έπαιξε ρόλο και ο ίδιος ο Special One. Απέδειξε φέτος με την κατάκτηση του Europa Conference League πως το πρότζεκτ του είναι άξιο εμπιστοσύνης. Τόσο που αποτέλεσε πόλο έλξης και για τον Ντιμπάλα.

Ο Αργεντινός έφτασε χθες στην Πορτογαλία, όπου βρίσκεται η αποστολή της Ρόμα, και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην ιδιωτική κλινική της Αλμπουφέιρα, του νοσοκομείου “Particular” στο Αλγκάρβε. «Ολα πήγαν καλά, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Εάν η Ρόμα είναι καλή ομάδα; Ναι» σχολίασε κατά την αποχώρησή του από την κλινική ο Αργεντινός σταρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!