Η Ρόμα επέστρεψε για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα και κατέθεσε πρόταση στον Αργεντινό επιθετικό για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στο «κυνήγι» του Πάουλο Ντιμπάλα επέστρεψε η Ρόμα! Η ομάδα του Μουρίνιο φιλοδοξεί πλέον να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Αργεντινό άσο ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επίθεσή της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «τζιαλορόσι» επικοινώνησαν ξανά με τον διεθνή άσο. Του πρότειναν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης παραμένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι μετά την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους. Παρόλο που οι περισσότεροι πίστευαν πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Ίντερ, οι «νερατζούρι» απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Αλέγκρι: «Ο Ντιμπάλα παρασύρθηκε από το γεγονός ότι ήταν ο νέος Μέσι»

Ο τεχνικός της Γιουβέντους κλήθηκε να μιλήσει για την πορεία του Ντιμπάλα όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στην Γιουβέντους:

«Ο Πάουλο πρέπει να επιστρέψει στον εαυτό του. Υπήρξε μια στιγμή που παρασύρθηκε από το γεγονός ότι ήταν ο νέος Μέσι. Ένας παίκτης δεν μπορεί να μιμηθεί ή να πιστέψει ότι είναι κάποιος άλλος. Έχει πολλά ακόμα να δώσει γιατί έχει εξαιρετικά τεχνικά προσόντα, παίζει με θεϊκό τρόπο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.