Και επίσημα στα πράσινα ο Μάριους Γκριγκόνις που ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Λιθουανό γκαρντ, τον οποίον πολιορκούσαν τις τελευταίες ημέρες με σκοπό να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις οι «πράσινοι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ελευθερία του 28χρονου. Μην ξεχνάμε πως έντονο ενδιαφέρον έδειξε την ύστατη στιγμή και η Βαλένθια. Το συνολικό deal για τον παίκτη (buyout στην ΤΣΣΚΑ και το διετές συμβόλαιο) αναμένεται να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθεί και η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού σχετικά με την απόκτηση του Γκριγκόνις:

Στα «πράσινα» και ο Άντριους

O Άντριου Άντριους ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα ενισχύσει την περιφέρειά του για τη σεζόν 2022-2023. Τον πρώην παίκτη της Μπούρσασπορ, τον διεκδίκησε τόσο η Παρτιζάν, όσο και η Βαλένθια.

Η περσινή σεζόν ήταν αρκετά καλή και αποτέλεσε εφαλτήριο για την είσοδό του στον κόσμο της Euroleague. Πιο συγκεκριμένα πέτυχε 14 πόντους (39.8% απο το τρίποντο), 2.6 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!