Σε οριστική συμφωνία με τον Μάριους Γκριγκόνις ήρθε ο Παναθηναϊκός, με τον Λιθουανό γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Μάριους Γκριγκόνις!

Η «χρυσή τομή» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών. Ο Λιθουανός γκαρντ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους «πράσινους», με την ανακοίνωση να αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.

Έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις οι «πράσινοι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ελευθερία του 28χρονου. Μην ξεχνάμε πως έντονο ενδιαφέρον έδειξε την ύστατη στιγμή και η Βαλένθια. Το συνολικό deal για τον παίκτη (buyout στην ΤΣΣΚΑ και το διετές συμβόλαιο) αναμένεται να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Μεγάλο ρόλο στην ολοκλήρωση του deal έπαιξαν οι καλές σχέσεις του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ. Η ρωσική ομάδα και ο παίκτης είχαν προσφύγει στο ΒΑΤ για να λύσουν τις διαφορές τους, αφού ο Γκριγκόνις είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήθελε να παραμείνει στη Μόσχα, αλλά είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Tη σεζόν που πέρασε, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 16 ματς με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ (τα 3 ως βασικός). Πέτυχε κατά μέσο όρο 8.5 πόντους, 1.9 ασίστ, 1.5 ριμπάουντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!