Ο Ντάμιαν Λίλαρντ δήλωσε για ακόμα μία φορά αποφασισμένος να κατακτήσει πρωτάθλημα με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είναι αποφασισμένος να πάρει πρωτάθλημα στο Πόρτλαντ. Θέλει να στεφθεί πρωταθλητής με τους Μπλέιζερς με κάθε κόστος. Το θέλει τόσο πολύ που δεν σκοπεύει να φύγει από την ομάδα αν δεν της πάρει δαχτυλίδι.

Αυτό δήλωσε και ο ίδιος μιλώντας για όλα αυτά τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί. Οι φήμες τον παρουσιάζουν να γίνεται ανταλλαγή αλλά ο ίδιος βάζει φρένο. Γι’ αυτό και υπέγραψε την διετή επέκταση στο συμβόλαιό του. Μία επέκταση που θα τον φέρει στα 37 του ακόμα στο Όρεγκον.

«Πάντα λέω ότι αν κάνω που είναι αντίθετο με τα πιστεύω μου και καταφέρω να κερδίσω κάτι, με ξέρω καλύτερα απ’ ότι με ξέρετε εσείς. Θα είμαι χαρούμενος, επειδή πιστεύω ότι κανείς δεν είναι χαρούμενος αν γίνει πρωταθλητής, αλλά δεν θα με γεμίσει, δεν θα είναι όπως το περιμένω», είπε ο Λίλαρντ και συνέχισε:

«Αυτό πιστεύω και αυτό θα κάνω. Είτε θα το κερδίσω εδώ, είτε δεν θα το κερδίσω καθόλου. Θέλω μόνο να έχω μια ευκαιρία να το διεκδικήσω. Αν αυτό συμβεί, αλλά δεν το πετύχουμε, θα μπορέσω να ζήσω με αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!