Ο Μαρσέλο ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με ρεπορτάζ από ιταλικά ΜΜΕ έχει δεχτεί κρούση από τη Μίλαν.

Ο Μαρσέλο μετά από 16 χρόνια σπουδαίας καριέρας στην Ρεάλ Μαδρίτης κούνησε… μαντήλι. Δεν ανήκει στην «Βασίλισσα» και κοιτάζει την επόμενη στάση της καριέρας του. Την ομάδα που ενδεχομένως κλείσει την καριέρα του στο άμεσο μέλλον.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος οπισθοφύλακας είναι ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ. Βάσει τροπαίων τουλάχιστον. Η επιτυχία όμως δεν αρκεί για να ανανεώσει την συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας. Έτσι, λοιπόν, πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS», ο 34χρονος άσος, έχει στα «χέρια» του πρόταση και από τη Μίλαν. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί τριών εκατ. ευρώ, αντί των επτά εκατ. που είχε ως αποδοχές στη Ρεάλ.

Ο Μαρσέλο έχει τρεις προτάσεις στα χέρια του

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», ο 34χρονος άσος έχει στα «χέρια» του τρεις προτάσεις. Συγκεκριμένα, πρόκειται για προτάσεις από το Κατάρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από την Τουρκία. Η τελευταία φαίνεται να είναι και η πιο… ελκυστική, δεδομένου ότι ο Μαρσέλο θέλει να παίξει σε κάποια ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Φυσικά, δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα σε επίσημο επίπεδο ποιες ομάδες τον έχουν προσεγγίσει. Ειδικά αναφορικά με την Τουρκία, ενώ η Φενέρμπαχτσε έχει παράδοση στους σπουδαίους Ευρωπαίους, δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι πέρα από φήμες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ