Ο Μαρσέλο ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας του με την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Βραζιλίας μετά τον τελικό του Champions League, ο Μαρσέλο επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης. 15 απόλυτα επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας με πολλούς τίτλους και επιτυχίες. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Ο Μαρσέλο δεν προτίθεται να αποσυρθεί. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Βραζιλίας.

«Τα συναισθήματα είναι έντονα. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Ρεάλ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μια στενάχωρη μέρα για μένα. Φεύγω με μεγάλη χαρά και ευγνώμων προς τον κόσμο και την ομάδα για όσα έχουμε ζήσει. 

Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Όταν είσαι πρώτος αρχηγός, πάντα ονειρεύεσαι να σηκώσεις αυτό το τρόπαιο και έγινα ο πρώτος Βραζιλιάνος που τα καταφέρνει. Όχι, δεν νιώθω πως είμαι θρύλος. Αισθάνομαι πως είμαι ένας άνθρωπος που απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Ήμουν τυχερός να σηκώσω το Champions League ως αρχηγός πριν αποχωρήσω κι αυτό κλείνει με τον καλύτερο τρόπο έναν κύκλο». 

Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μαρσέλο κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και πέντε Σούπερ Καπ Ισπανίας, καθώς επίσης πέντε Champions League, τρία Σούπερ Καπ Ευρώπης και τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Συνολικά 25 τρόπαια μετρώντας 545 συμμετοχές, 38 γκολ και 103 ασίστ. Ένας από τους παίκτες που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ