Ο Γιώργος Πρίντεζης αποχαιρέτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά από μία ζωή ολόκληρη στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά από μία ζωή που πέρασε στην ομάδα του Πειραιά και έδωσε μία νότα λύπης στη χαρά του νταμπλ των Πειραιωτών. Ο Έλληνας άσος είπε το δικό του «αντίο» στον κόσμο του Ολυμπιακού μέσα σε μία άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

Πρίντεζης: Το tweet του Παναθηναϊκού για τον Έλληνα άσο

Ο Γιώργος Πρίντεζης πέρασε μία ζωή ολόκληρη στον Ολυμπιακό. Και όπως είπε και ο ίδιος σε δηλώσεις του, τα έδωσε όλα για την ομάδα του Πειραιά. Έτσι αποχώρησε χθες από το ΣΕΦ. Ως ένας από τους λίγους παίκτες που θυσίασαν τόσα πολλά για τον Ολυμπιακό. Και φυσικά ως ένας από τους λίγους που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Η μεγαλύτερη αναγνώριση όμως έρχεται όταν σε παραδέχονται και οι αντίπαλοί σου. Στην περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση των τελικών, ο Παναθηναϊκός τον συνεχάρη για την καριέρα του.

Συγχαρητήρια για την σπουδαία καριέρα σου Γιώργο Πρίντεζη” ήταν το tweet του Παναθηναϊκού, ως απάντηση στο post της EuroLeague στο οποίο είχε ταγκαριστεί και ο Ολυμπιακός.

Το σχόλιο που έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε περισσότερα από 900 likes αλλά και 180 retweets.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!
loading...