Ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και ο Παναθηναϊκός με tweet του τον συνεχάρη για την καριέρα του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης πέρασε μία ζωή ολόκληρη στον Ολυμπιακό. Και όπως είπε και ο ίδιος σε δηλώσεις του, τα έδωσε όλα για την ομάδα του Πειραιά. Έτσι αποχώρησε χθες από το ΣΕΦ. Ως ένας από τους λίγους παίκτες που θυσίασαν τόσα πολλά για τον Ολυμπιακό. Και φυσικά ως ένας από τους λίγους που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Η μεγαλύτερη αναγνώριση όμως έρχεται όταν σε παραδέχονται και οι αντίπαλοί σου. Στην περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση των τελικών, ο Παναθηναϊκός τον συνεχάρη για την καριέρα του.

Συγχαρητήρια για την σπουδαία καριέρα σου Γιώργο Πρίντεζη” ήταν το tweet του Παναθηναϊκού, ως απάντηση στο post της EuroLeague στο οποίο είχε ταγκαριστεί και ο Ολυμπιακός.

Το σχόλιο που έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε περισσότερα από 900 likes αλλά και 180 retweets.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!