Η Άρσεναλ επενδύει στο μέλλον και ο Αρτέτα κοιτάζει να βρει λύσεις για το ροστερ που θα είναι οικονομικές και αποτελεσματικές.

Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού Μαρκίνιος από τη βραζιλιάνικη ομάδα Σάο Πάολο. Πλέον, η ομάδα της Premier League είναι έτοιμη να ανακοινώσει μία ακόμη, νεαρού αμυντικού.

Πρόκειται για τον 20χρονο Σκωτσέζο μπακ της Μπολόνια, Ααρον Χίκεϊ. Ο πιτσιρικάς έκανε καταπληκτική σεζόν στη Serie A και μαγνήτισε τα βλέμματα. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η ομάδα του Λονδίνου ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα στα 24 εκατ. ευρώ. Έτσι, ο διεθνής αμυντικός θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ρήτρα εξαγοράς που θα ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

Πολύ σπουδαία κίνηση από την Άρσεναλ που επενδύουν στο μέλλον. Και ο ίδιος ο Αρτέτα μετά την αποχώρηση πολλών παικτών φαίνεται πως έχει το ελεύθερο να ρίξει… χρήμα στην ομάδα. Χρήμα που αποσκοπεί στο να χτίσει έναν νέο κορμό στην ομάδα που μελλοντικά θα του αποφέρει και χρήματα πίσω.

Διοτι μόλις τα τελευταία 10 χρόνια η Αρσεναλ έχει “μπει μέσα” περίπου 250 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για μεταγραφές παικτών που έγιναν αλλά έφυγαν από την ομάδα ως ελεύθεροι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!