Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί στη βρετανική αγορά για να «ψωνίσει» κάποιον.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο… ψάξιμο για δεξιό μπακ και τα ονόματα δίνουν και παίρνουν. Καθημερινά ακούγεται από το Ρέντη και διαφορετικός υποψήφιος «μνηστήρας» που έχει στα μπλοκάκια του ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση για το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας το φετινό καλοκαίρι και κάποιες θέσεις είναι σημειωμένες με κόκκινο στυλό.

Μία εξ αυτών είναι και του δεξιού μπακ. Γκονσάλο Άβιλα Γορδόν, Γιαν Κόουτο, Τζορτζ Μπάλντοκ καθώς και ο Εστέβες είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που ακούγονται στο λιμάνι για τη συγκεκριμένη θέση. Και η λίστα μεγαλώνει. Ο Μαρτίνς κοιτάζει κυρίως το βρετανικό ποδόσφαιρο καθώς του αρέσουν οι μπακ που παίζουν στην Αγγλία.

Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί κάποιου είδους δέσμευση για το τελικό… deal. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Χάντερσφιλντ για τον Γκονσάλο Άβιλα Γορδόν. Ο Ισπανός από την πλευρά του εμφανίζεται θετικό σε μία τέτοια προοπτική. Κι αυτό διότι είναι μόλις 24 χρονών, θέλει να έχει παραστάσεις από την Ευρώπη και η Αγγλία είναι μία δύσκολη χώρα για να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσο ταλέντο. Και ορθά σκέπτεται.

Με την αγγλική ομάδα έχει συνολικά 54 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ, ενώ κατά καιρούς χρησιμοποιήθηκε και στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Ολυμπιακός: Οι περιπτώσης Κόουτο, Μπάλντοκ και Εστέβες

Ταυτόχρονα, οι Πειραιώτες όπως είναι αναμενόμενο έχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζουν. Ειδικότερα, είναι σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Γιαν Κόουτο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ανοιχτός για τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες, οι οποίοι προσπαθούν να τα βρουν με την αγγλική ομάδα για τον ετήσιο δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Φυσικά, υπάρχει και η περίπτωση του Τζόρτζ Μπαλντοκ στο… παιχνίδι. Ο Έλληνας μπακ αρέσει πολύ στον Μαρτίνς. Αλλά κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η αγγλική ομάδα τον κοστολογεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ και δεν φαίνεται να καίγεται για να τον παραχωρήσει, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του για άλλα δύο χρόνια. Γι’ αυτό και ο Μπαλντοκ όπως φαίνεται θα είναι η τρίτη κατά σειρά επιλογή του Ολυμπιακού.

Τέλος, οι ερυθρόλευκοι έχουν επαφές με την Πόρτο για τον δανεισμό του Τόμας Εστέβες, ο οποίος έχει αγωνιστεί και εκείνος στα αγγλικά γήπεδα, καθώς είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ρέντινγκ την περίοδο 2020-21. Πήρε χρόνο συμμετοχής φέτος στην Πόρτο αλλά όχι ιδιαίτερα πράγματα. Αρέσει όμως διότι το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι κοντά στο ελληνικό και ο ίδιος θα προσαρμοστεί πιο εύκολα και γρήγορα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!