Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο κυνήγι δύο παικτών, ενός εξτρέμ και ενός κεντρικού μεσοεπιθετικού - Ποια ονόματα εξετάζουν οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παιχνίδι. Οι Πειραιώτες, όπως κάθε καλοκαίρι, ρίχνονται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ψάχνουν να καλύψουν δύο θέσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να καλυφθεί η θέση του εξτρέμ και του κεντρικού μεσοεπιθετικού.

Δύο θέσεις που φυσικά είναι δύσκολο να καλυφθούν αφού υπάρχει τεράστια ποικιλία στη διεθνή αγορά και οι λύσεις είναι… ακριβές. Οι καλές λύσεις τουλάχιστον.

Τα τελευταία ονόματα που παίζουν «δυνατά» στο λιμάνι είναι αυτά των Γιασίν Μπραχίμι και Κάιλ Λάριν. Οι δύο εξτρέμ μένουν ελεύθεροι από Αλ Ραγιάντ και Μπεσίκτας αλλά έχουν πολύ υψηλό κασέ. Εκτός αυτών, όμως, οι Γιουσέφ Μπελαϊλί και Κρίστιαν Τέγιο επίσης μένουν ελεύθεροι από Μπρεστ και Μπέτις αντίστοιχα. Δύο εξίσου εξαιρετικές λύσεις για το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Μπραχίμι και Μπελαϊλί μπορούν να αγωνιστούν και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Τόσο στα πλάγια δηλαδή αλλά και ως περιφερειακοί επιθετικοί. Από την άλλη, ο Λάρι μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμαλλά και ως σέντερ φορ, ενώ ο Τέγιο είναι κλασικός πλάγιος επιθετικός.

Στη μακρά λίστα του Μαρτίνς βρίσκεται και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ της Λουντογκόρετς, που όμως ζητάει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ένα ποσό που ο Ολυμπιακός δεν τρελαίνεται να διαθέσει, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να πάρει κάποιον/ους ως ελεύθερους.

Ολυμπιακός: Ο δεύτερος εξτρέμ, οι θέσεις «8» και «10» και οι «φευγάτοι»

Ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει και άλλους τρεις εξτρέμ. Ονόματα που όμως δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα. Πάντως και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν λέει «όχι» και για δεύτερο εξτρέμ.

Ακόμα, να σημειωθεί πως ο Λόπες επέστρεψε στη Σεβίλλη, ο Ονιεκουρού είναι προς πώληση και ο Βρουσάι δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς. Από την άλλη αναμένεται να δοκιμαστεί ο Ντιμπί Κεϊτά, για τον οποίο έχουν πολύ καλή άποψη στο Ρέντη.

Για τον ρόλο του «playmaker», πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να συζητά για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις “8” και “10”, ποιοτικό και με αρκετές παραστάσεις. Ενδεχομένως, δηλαδή, μιλάμε για κάποιον παίκτη επιπέδου Βαλμπουενά.

Το καλοκαίρι προβλέπεται μακρύ στον Πειραιά και τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!