Ο Λακαζέτ αποφάσισε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στη Γαλλία για να ξαναφορέσει την φανέλα της Λιόν μετά από πέντε χρόνια.

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ επέστρεψε στο σπίτι του. Στη χώρα του. Στην ομάδα που τον ανέδειξε. Τη Λιόν. Πέντε χρόνια μετά την μεταγραφή του για την Αρσεναλ, έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ, ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, επέστρεψε στη Λιόν, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετίας. Ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός, θα παίξει με την φανέλα των «Λιονέ» ως το 2025, ενώ η σχετική ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου, έχει ως εξής:

«Η Λιόν, είναι πολύ υπερήφανη και πολύ χαρούμενη, που ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του επιθετικού της, Αλεξάντρ Λακαζέτ, για τις επόμενες τρεις σεζόν. Με την λήξη του συμβολαίου με την Αρσεναλ, ο Γάλλος διεθνής υπέγραψε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025».

Η απόκτηση του Λακαζέτ, θα επιβαρύνει οικονομικά την διοίκηση της Λιόν. Και αυτό, παρά το γεγονός, ότι ο έμπειρος επιθετικός, μείωσε περίπου στο μισό τις απολαβές του σε σχέση με τα χρήματα που εισέπραττε στην Αγγλία. Ο Λακαζέτ είχε ετήσιο μισθό περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ στην Άρσεναλ. Για να πεισθεί να επιστρέψει στην Λιόν, εισέπραξε ένα υψηλό πριμ υπογραφής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!