Ο Ελ Αραμπί κάνει διακοπές όσο ο Ολυμπιακός είναι σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό. Όντας ένας από τους καλύτερους επιθετικούς και παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, η υπόθεση παραμονής του κρίνεται σημαντική. Εξαιρετικά σημαντική.

Από την πλευρά του, ο Ελ Αραμπί βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου και απολαμβάνει τις διακοπές του. Φυσικά, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον πιέζει για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μία ανανέωση που χρειάζεται τη διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών για να ολοκληρωθεί.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν θέσει στον Ελ Αραμπί τα οικονομικά δεδομένα. Ποια είναι αυτά; 2.000.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο, συν 800.000 για την επίτευξη στόχων. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο στους ομίλους του Champions League, δηλαδή. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε το αίτημα του Ελ Αραμπί για κλειστό διετές, κάτι που σημαίνει πως θα λάβει για την επόμενη διετία 4.000.0000 καθαρά, που μπορεί να φτάσουν τα 5.600.000 ευρώ. Ένα ποσό… τρομακτικό για τα ελληνικά δεδομένα. Και για τα δεδομένα ενός 36χρονου παίκτη (τόσο θα είναι σε δύο χρόνια). Αλλά και για έναν ποδοσφαιριστή που φέτος έδειξε μία πτώση στην απόδοσή του.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός βρίσκεται εν αναμονή της απάντησής του. Ο Ελ Αραμπί, φυσικά, έχει ζητήσει πίστωση χρόνου από τους Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν όμως έγκαιρη απάντηση για να γνωρίζουν τι θα κάνουν. Αν, δηλαδή, θα κινηθούν για την αντικατάστασή του ή όχι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!