Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρίσκεται στο κυνήγι του Αμπουμπακάρ Καμαρά που αγωνίζεται στον Άρη σαν μία επιπλέον επιθετική λύση.

Παίκτη του Άρη θέλει να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν βγει στο… κυνήγι για να πραγματοποιήσουν αρκετές προσθήκες το φετινό καλοκαίρι. Μία εξ αυτών θέλουν να γίνει και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο διεθνής Μαυριτανός αρέσει αρκετά στον Πέδρο Μαρτίνς λόγω των χαρακτηριστικών του και θα ήθελε να τον φέρει στο λιμάνι. Ιδανικά, ο Μάρτινς τον προορίζει για περιφερειακό επιθετικό που θα συμμετέχει στο rotation της ομάδας αλλά θα έχει σταθερή παρουσία στα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων».

Ο 27χρονος Καμαρά έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. Την περασμένη σεζόν είχε 36 αγώνες στον Άρη με 10 γκολ και 4 ασίστ. Είναι κυρίως φορ αλλά μπορεί να παίξει και σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό και γενικά πιο περιφερειακά.

Ο Μάρτινς δεν προορίζει τον Καμαρά για τις θέσεις των Ελ Αραμπί ή Τικίνιο. Κρίνει πως πρόκειται για έναν αξιόλογο επιθετικό που μπορεί να δώσει επιπλέον λύσεις στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Λύσεις που σαφώς, ο Ολυμπιακός χρειάζεται.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!