Ο Ντιμπάλα προβάρει τα «νερατζούρι» και ετοιμάζει βαλίτσες για να γίνει κάτοικος Μιλάνου για λογαριασμό της Ίντερ.

Ο Ντιμπάλα φεύγει από το Τορίνο και οδεύει προς το Μιλάνο. Και ειδικότερα, την… μπλε πλευρά του Μιλάνου. Η Ίντερ ήθελε καιρό τώρα να τον κάνει δικό της και όπως φαίνεται η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και ετήσιες απολαβές έξι εκατ. ευρώ. Οι «νερατζούρι» αναμένεται να αποκτήσουν τον 28χρονο επιθετικό ως ελεύθερο, προσφέροντάς του συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, αλλά με χαμηλότερες απολαβές συγκριτικά με το Τορίνο.

Στην ομάδα του Τορίνο ο Ντιμπάλα λάμβανε ετησίως 7 εκατ. ευρώ. Η Ίντερ του προσφέρει έξι εκατ. ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης αγωνιστικών στόχων. Σύμφωνα μάλιστα με άλλα ρεπορτάζ ο αντιπρόεδρος της Ιντερ, Χαβιέ Ζανέτι, συναντήθηκε, πριν τον αγώνα της Ιταλίας με την Αργεντινή στο Λονδίνο, με τον Ντιμπάλα και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Κύκλοι της Ίντερ αναφέρουν πως η ανακοίνωση της μεταγραφής δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί. Μάλιστα, πολλοί κάνουν λόγο για ανακοίνωση μέχρι την αρχή της εβδομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!