Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε συνέντευξή του μίλησε για τον Πάολο Ντιμπάλα, για την πορεία του ως ποδοσφαιριστής και σχολίασε πως ο Αργεντινός σταρ είχε παρασυρθεί από το γεγονός πως ήταν ο «νέος Μέσι της εποχής».

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τον πρώην παίκτη του, τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ίντερ και Ρόμα είναι δύο από τις ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του Αργεντινού άσου, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους για την νέα αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε πως ο Ντιμπάλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους έπειτα από 7 χρόνια. Ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο τεχνικός της Γιουβέντους κλήθηκε να μιλήσει για την πορεία του Ντιμπάλα όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στην Γιουβέντους:

«Ο Πάουλο πρέπει να επιστρέψει στον εαυτό του, υπήρξε μια στιγμή που παρασύρθηκε από το γεγονός ότι ήταν ο νέος Μέσι. Ένας παίκτης δεν μπορεί να μιμηθεί ή να πιστέψει ότι είναι κάποιος άλλος. Έχει πολλά ακόμα να δώσει γιατί έχει εξαιρετικά τεχνικά προσόντα, παίζει με θεϊκό τρόπο».

Μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια της καριέρας του Ντιμπάλα. Ο CEO της Ίντερ μίλησε δημόσια για την επιθυμία των νερατζούρι να συνεργαστούν με τον Πάουλο Ντιμπάλα και εξέφρασε την ελπίδα του να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Αργεντινό. Θα παραμείνει τελικά στην Ιταλία; Θα επιλέξει την Ίντερ ή την Ρόμα; Μήπως έφτασε η στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και εκτός Ιταλίας; Μόνο εκείνος το γνωρίζει. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα αυτά τα χρόνια έχει αδικήσει τον εαυτό του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.

loading...