Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία αφού έγινε ο δεύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου που φτάνει τα 40 τρόπαια.

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε -ξανά- ιστορία. Όχι, βέβαια, πως αυτό αποτελεί κάποιο ιδιαίτερο νέο όταν ακούμε το όνομα Λιονέλ Μέσι. Αλλά ο δαιμόνιος Αργεντίνος το έκανε ξανά. Έβαλε το όνομά του με χρυσά γράμματα στα ιερά βιβλία του ποδοσφαίρου. Και όλα αυτά με την τεράστια νίκη της Αργεντινής επί της Ιταλίας στο Finalissima.

Ο «Λίο» έφτασε τα 40 τρόπαια στην επαγγελματική καριέρα του, με τον Pulga να έχει να επιδείξει 35 τίτλους με την Μπαρτσελόνα, 1 με την Παρί, 2 με την εθνική ανδρών της Αργεντινής, 1 με την Αργεντινή Κ-23 και με την Αργεντινή Κ-20. Not bad δηλαδή.

Κάπως έτσι, έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς που φτάνει σε αυτό το ασύλληπτο νούμερο κατάκτησης τίτλων, με τον Ντάνι Άλβες να είναι στην κορυφή με 43 τίτλους και τους Αντρές Ινιέστα (37), Μάξουελ (37) και Ράιαν Γκιγκς (36) να συμπληρώνουν την πεντάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!