Η Λίβερπουλ αποχαιρετά τον Σαντιό Μανέ και βρίσκεται ήδη στην εύρεση αντικαταστάτη του 30χρονου Σενεγαλέζου φορ.

Η Λίβερπουλ αποχαιρετά τον Σαντιό Μανέ φέτος το καλοκαίρι. Αποχαιρετά έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας από την ημέρα μηδέν ως τώρα. Ο Μανέ υπήρξε κομβικής σημασίας παίκτης στα σχέδια του Κλοπ αλλά αποφάσισε πως το μέλλον του είναι αλλού. Προς Γερμανία και συγκεκριμένα Μόναχο μεριά.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει έρθει σε συμφωνία με τον ατζέντη του. 0 30χρονος Σενεγαλέζος διεθνής άσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους» έως τον Ιούνιο του 2023, έχει αποφασίσει πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ενημέρωσε ήδη τον τεχνικό της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την Μπάγερν Μονάχου για την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής. Αν τελικά ο Μανέ φύγει ο Κλοπ εξετάζει διάφορες λύσεις για τον αντικαταστάτη του στη Λίβερπουλ.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Γερμανός τεχνικός μελετά την περίπτωση του Μάρτιν Τεριέ της Ρεν. Ο 25χρονος Γάλλος φορ πέτυχε φέτος 21 γκολ σε 45 συμμετοχές, ενώ στα υπόψη του Κλοπ είναι πάντα και ο Ολλανδός επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Αρνό Ντανζούμα.

Ο Ντανζούμα αποτελεί μία εξίσου αξιοπρεπή και έμπιστη επιλογή. Ο 25χρονος μέτρησε φέτος 23 συμμετοχές με 10 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα των «κίτρινων υποβρυχίων» εξασφαλίζοντας καλά σχόλια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!