Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σαντιό Μανέ αναμένεται να αποχωρήσει από τους «κόκκινους» με τον ίδιο, μάλιστα, να εύχεται ό,τι καλύτερο στο μέλλον για το κλαμπ!

Είναι ένας από τους παίκτες που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Λίβερπουλ να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Ο Σαντιό Μανέ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει όμως από την Λίβερπουλ.

Μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με τους «κόκκινους», ο Μανέ ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Θα είναι η Μπάγερν Μονάχου η επόμενη ομάδα του; Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, συναντήθηκε με τους μάνατζερ του Μανέ στη Μαγιόρκα. Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, καθώς ο παίκτης ήθελε να τελειώσει και ο τελικός του Champions League. Όμως είναι θετικός ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία.

Ο Μανέ έκανε μία αινιγματική δήλωση που δείχνει πως το μέλλον του είναι μακριά από το Λίβερπουλ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για όλα και τον προπονητή επίσης. Εύχομαι σε αυτή την ομάδα και τον κόσμο της ό,τι καλύτερο».

Μένει να δούμε αν όντως ισχύουν τα σενάρια αυτά. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσει η Λίβερπουλ χωρίς ένα βασικό «γρανάζι» στην μηχανή της. Ο Μανέ έδωσε τα πάντα για το σύλλογο και ταυτίστηκε με την ομάδα. Ίσως να έφτασε η στιγμή να τραβήξουν χωριστούς δρόμους…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.