Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως ενδιαφέρεται να κάνει δικό της τον Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ - Τι αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Sky Sport.

Σύμφωνα με το Sky Sport, ο επιθετικός της Λίβερπουλ Σάντιο Μανέ θα μπορούσε να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι σε θέση… pole position για να «στρατολογήσει» τον 30χρονο Σενεγαλέζο διεθνή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «Κόκκινους» έως τον Ιούνιο του 2023.

Ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που η Παρί Σεν Ζερμέν, που ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του, διέκοψε τις διαπραγματεύσεις της μετά την ανανέωση του Κιλιάν Μπαπέ στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Καλό το διάβασμα, αλλά τις εκπομπές μας στο YouTube τις έχεις δει; Πήγαινε κάνε subscribe για να βλέπεις πρώτος τα νέα μας projects.

Άλλο ένα θετικό για τον σύλλογο του Μονάχου είναι ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Μανέ και της Λίβερπουλ για ανανέωση βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αδιέξοδο, καθώς οι «Reds» δίνουν προτεραιότητα στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για την Μπάγερν Μονάχου σε αυτό το θέμα. Ο Σάντιο Μανέ έχει παίξει 50 αγώνες με τη Λίβερπουλ αυτή την αγωνιστική περίοδο, σκοράροντας 23 γκολ και δίνοντας 5 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Instagram για περισσότερο υλικό σχετικά με τα αθλητικά δρώμενα.