Ο Μέσι παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Αργεντινής και έδωσε το δικό του φαβορί για την κατάκτηση του προσεχούς Μουντιάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι, παραχώρησε συνέντευξη στο «TyC Sports» της Αργεντινής και όπως είναι φυσικό, ρωτήθηκε για το επερχόμενο Μουντιάλ, που θα φιλοξενηθεί τον χειμώνα στο Κατάρ. Χωρίς να το… πολυσκεφθεί, ο 34χρονος «ψύλλος», εξέφρασε τον θαυμασμό του για την κάτοχο του τροπαίου, εθνική ομάδα της Γαλλίας, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Η Γαλλία έχει μια εντυπωσιακή εθνική ομάδα και την είδαμε ήδη, ως υποψήφια την τελευταία φορά και κατέκτησε τον τίτλο. Πιστεύω ότι η αποτυχία στο Euro, την έκανε ακόμη πιο δυνατή. Μεγάλωσε ως εθνική και συνειδητοποίησαν πολλά πράγματα. Και πιστεύω ότι και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είναι και πάλι, υποψήφια για τον τίτλο».

Μέσι: «Ο Μπενζεμά πρέπει να πάρει τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Λιονέλ Μέσι έπλεξε το εγκώμιο του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά. Μάλστια, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί υποστήριξε πως ο Γάλλος πρώην αντίπαλός του θα πρέπει να γίνει ο νέος κάτοχος της Χρυσής Μπάλας.

Ο Μπενζεμά είχε την καλύτερη σεζόν της 13χρονης καριέρας του στη Ρεάλ, σκοράροντας 44 γκολ με 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε χατ-τρικ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Τσέλσι στα νοκ άουτ παιχνίδια του Championw League, δίνοντας ισάριθμες προκρίσεις στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Δεν υπάρχουν αμφιβολίες, είναι πολύ ξεκάθαρο ότι ο Μπενζεμά είχε μια θεαματική χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Champions League», δήλωσε ο Μέσι στην αργεντίνικη τηλεόραση, προσθέτοντας:

«Ήταν πρωταγωνιστής σε όλα τα ματς από τη φάση των “16” και μετά. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για εφέτος».

Το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο θα απονεμηθεί στις 17 Οκτωβρίου, ενώ οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν στις 12 Αυγούστου με τον Γάλλο στράικερ να θεωρείται ένα από τα φαβορί για φέτος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.