Μετά από μία «τρομακτική» σεζόν, ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγύρισε το 5ο του Champions League και με δηλώσεις του έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Είναι ο απόλυτος ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανε μία «τρελή» σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Την κατάκτηση του Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα ο Καρίμ Μπενζεμά έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Το να τερματίζεις πρώτος σκόρερ είναι εξαιρετικό, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσεις αυτό το πέμπτο Champions League. 

Προφανώς και με ενδιαφέρει η Χρυσή Μπάλα. Τώρα θα πάω στην εθνική ομάδα, αλλά πιστεύω ότι σε συλλογικό επίπεδο, δεν μπορώ να τα πάω καλύτερα. Θα δούμε τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, είμαι υπερήφανος για όσα έχω πετύχει. Δεν υπάρχει τύχη. Μπορείς να την έχεις μια φορά την τύχη, αλλά όχι κάθε φορά. Αξίζουμε τη νίκη μας. Κάναμε μια προσπάθεια και δεν τα παρατήσαμε ποτέ.

Είμαστε ένα γκρουπ όπου κάθε παίκτης είναι σημαντικός, οι βασικοί, οι αναπληρωματικοί, αυτοί που δεν παίζουν πολύ, αλλά δίνουν τα πάντα στην προπόνηση. Όσοι επιστρέφουν έχουν καλή απόδοση, άρα είναι μια πραγματική ομάδα».

Υπενθυμίζεται, ότι η «Χρυσή Μπάλα» θα απονεμηθεί στο Παρίσι στις 17 Οκτωβρίου, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Φυσικά, ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Και πως να μην είναι μετά από τέτοια σεζόν…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.