Το Debut.gr και η εκπομπή Football Break επιστρέφουν και αυτή τη βδομάδα με νέο podcast σχολιάζοντας όλα όσα συνέβησαν στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θα μπορέσει η Τσέλσι να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό και να επανέλθει στις νίκες; Πώς θα αντιδράσει η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 0-0 απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ το οποίο συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση; Μέχρι που είναι ικανή να φτάσει η φετινή Μίλαν; Αυτά και άλλα πολλά θέματα αποκλειστικά στο podcast του Debut.gr.

Δεύτερη αγωνιστική στα μεγάλα πρωταθλήματα και η δράση ήταν για άλλη μία φορά εκπληκτική. Στην Premier League, Τσέλσι και Λίβερπουλ αγωνίστηκαν στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς που βρήκε νικητές τους κόκκινους με 0-2. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Μανέ ενώ εντυπωσιακό ήταν και το ντεμπούτο του Τιάγκο Αλκάνταρα. Στροφή 180 μοιρών έκανε η Τότεναμ όπου μετά την ήττα της πρεμιέρας, νίκησε με 5-2 την Σαουθάμπτον χάρις σε ένα ρεσιτάλ των Κέιν και Σον. Κακό ξεκίνημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχασε από την Κρίσταλ Πάλας με 1-3.

Στο Ιταλικό ο πρωτάθλημα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κάνει ότι θέλει και αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην Μπολόνια και είναι έτοιμος να οδηγήσει την Μίλαν στον δρόμο των επιτυχιών. Κακή εμφάνιση από την Ρεάλ Μαδρίτης που δεν μπόρεσε να λυγίσει την αξιόμαχη Σοσιεδάδ. Η ομάδα του Ζιντάν φάνηκε πως δεν έχει ρυθμό και σίγουρα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της μέχρι να φτάσει σε ένα επιθυμητό σημείο. Αυτά και άλλα πολλά θα έχετε να ακούσετε στην εκπομπή Football Break.