Το Debut.gr και η εκπομπή Football Break στο πρώτο podcast της χρονιάς παρουσιάζουν όσα είδαμε την πρώτη αγωνιστική στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θα μπορέσει η Λίβερπουλ να υπερασπιστεί το τίτλο της; Είναι η Μπαρτσελόνα ικανή να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα και να επιστρέψει δυνατή; Τι διαδραματίστηκε στο ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μαρσέιγ; Αυτά και άλλα πολλά θέματα αποκλειστικά στο podcast του Debut.gr.

Τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκίνησαν και μαζί με αυτά επέστρεψε και η αγωνιστική δράση που τόσο είχε λείψει. Η Premier League ξεκίνησε πιο αμφίρροπη από ποτέ καθώς πολλές ομάδες δείχνουν ικανές να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ όντας πρωταθλήτρια δυσκολεύτηκε αρκετά στη πρεμιέρα απέναντι στην Λιντς ενώ από την άλλη η Τότεναμ του Μουρίνιο απογοήτευσε απέναντι σε μία ανεβασμένη Έβερτον. Πρώτο δείγμα θετικό για την νέα Τσέλσι ενώ ακολουθεί το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην Λίβερπουλ.

Η Λα Λίγκα ξεκίνησε χωρίς τους τέσσερις μεγάλους αλλά μας επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις και αρκετά ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ματς γιορτή στην Γαλλία ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μαρσέιγ μετατράπηκε σε πραγματικό ροντέο. Δυστυχώς από αυτό το ματς θα θυμόμαστε τις πολλές κίτρινες και κόκκινες κάρτες, τις εκατέρωθεν απειλές και τα ρατσιστικά σχόλια. Αυτά και πολλά άλλα αναλύονται στην εκπομπή Football Break στο πρώτο podcast της νέας αγωνιστικής περιόδου.