Πρόταση στον Στέφανο Δέδα κατέθεσε η διοίκηση της Χάποελ Εϊλάτ για την τεχνική ηγεσία. Την είδηση αποκάλυψε η ισραηλινή ιστοσελίδα "Walla".

Πρόταση στον Έλληνα προπονητή Στέφανο Δέδα κατέθεσε η διοίκηση της Χάποελ Εϊλάτ για την τεχνική ηγεσία. Την είδηση αποκάλυψε η ισραηλινή ιστοσελίδα “Walla”. Στέφανος Δέδας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η εμπειρία του Στέφανου Δέδα στην τεχνική ηγεσία της Χάποελ Χολόν επί μία διετία (2019-21) κρίθηκε μείζονος σημασίας και πλέον οι διοικούντες αναμένουν την απάντησή του. Ο Δέδας θα πρέπει ν’ αποφασίσει αν θα παραμείνει στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη ως άμεσος συνεργάτης του αναμένοντας έως ότου αναλάβει ο Ιτούδης την επόμενη ομάδα ή αν θα εργαστεί εκ νέου ως πρώτος προπονητής.

Ο Δέδας εργαζόταν στο τεχνικό τιμ της Φενερμπαχτσέ μέχρι να λυθεί η συνεργασία με τον Ιτούδη, τον οποίο διαδέχτηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Πρώτος προπονητής στο Ισραήλ είναι εδώ και λίγο καιρό ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης και συγκεκριμένα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Στέφανος Δέδας

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!