Η Τσέλσι απέρριψε την αρχική προσφορά της Άρσεναλ για τον Κάι Χάβερτζ, αλλά ο παίκτης είναι πρόθυμος να αποχωρήσει.

Η Τσέλσι απέρριψε την αρχική προσφορά της Άρσεναλ για τον Κάι Χάβερτζ, αλλά ο παίκτης είναι πρόθυμος να κάνει την αλλαγή στην άλλη πλευρά του Λονδίνου.

Η Άρσεναλ κάνει σαματά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς στοχεύει στην απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ έναντι πρότασης που μπορεί να ξεπεράσει τα 100 εκατ. λίρες, ενώ ενδιαφέρεται και για τον Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον. Την απόκτηση του Χάβερτζ έχει βάλει στο στόχαστρο το αφεντικό των “κανονιέρηδων”, Μίκελ Αρτέτα, καθώς θέλει να αναδιαμορφώσει την επίθεσή του, αλλά η πρώτη προσφορά απορρίφθηκε, σύμφωνα με τον Ματ Λο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Άρσεναλ συνεχίζει τις συζητήσεις με τους “μπλε”, καθώς προσπαθεί να φέρει τον διεθνή Γερμανό στην ομάδα. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Χάβερτζ θέλει να ντυθεί «κανονιέρης» και οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Είχε 47 συμμετοχές με την Τσέλσι την περασμένη σεζόν και πέτυχε εννέα γκολ, αλλά ο σύλλογος πρέπει να περιορίσει την ομάδα του και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο νέος προπονητής του, φαίνεται έτοιμος να επιβλέψει ένα ξεκαθάρισμα. Μένει να φανεί αν ο νικητής του Champions League -που πέτυχε το καθοριστικό γκολ στον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι- είναι ένας από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά η Άρσεναλ εμφανίζεται έτοιμη να πιέσει για την απόκτησή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!