Με γράμμα μέσα από τη φυλακή, ο Ντάνι Άλβες απάντησε στη σύζυγό του με αφορμή τη δημόσια ανάρτηση που έκανε και την απόφασή της να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει προφυλακισμένος λόγω της υπόθεσης βιασμού ενώ και η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζηγίου.

Με γράμμα μέσα από τη φυλακή, ο Ντάνι Άλβες απάντησε στη σύζυγό του με αφορμή τη δημόσια ανάρτηση που έκανε και την απόφασή της να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντάνι Άλβες:

«Αγαπητή μου Ιωάννα. Ήταν σχεδόν 8 χρόνια με πολλή αγάπη, στοργή, σεβασμό και αμοιβαία φροντίδα. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Λυπάμαι για την απόφασή σου. Εσύ και τα παιδιά μου ήσασταν το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου. Εμείς έχουμε μεγαλώσει μαζί από την ημέρα που γνωριστήκαμε.

Από το πρώτο λεπτό ξεκινήσαμε μια ζωή μαζί. Είχαμε κοινή πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Δυναμώναμε και φροντίζαμε ο ένας τη ζωή του άλλου.

Τώρα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, λυπάμαι για την απόφασή σου και ελπίζω η ζωή να μας δώσει άλλη μια ευκαιρία να αγαπηθούμε ξανά. Καταλαβαίνω τον πόνο που προκαλεί η άδικη κατάσταση που βιώνουμε και καταλαβαίνω ότι δεν μπόρεσες να αντέξεις όλη αυτή την πίεση.

Τα γεγονότα για τα οποία κατηγορούμαι είναι άγνωστα για μένα και για τις αξίες που καθοδήγησαν τη ζωή μου: αγάπη, σεβασμός και προσπάθεια.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όπως έκανα πάντα, πιστεύοντας στον εαυτό μου με την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη εκείνων που ξέρουν ποιος πραγματικά είμαι. Για πάντα στην καρδιά μου. Με πολλή αγάπη».

Παρακάτω ακολουθεί και η ανάρτηση που έκανε η σύζυγος του Ντάνι Άλβες:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joana Sanz (@joanasanz)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!