Για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Περιστέρι στο Κύπελλο Ελλάδας μίλησε ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Καντζούρης.

Για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Περιστέρι μίλησε ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Καντζούρης.

«Νιώθω περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα κάτω από τις συνθήκες που υπήρχαν. Πρέπει να μαζευτούμε ξανά, να ξαναβρούμε την υγεία μας και όταν επιστρέψουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Με τα προβλήματα που είχαμε σε λίγο θα έμπαινα κι εγώ. Ήρθαμε εδώ να παλέψουμε με τα όπλα μας και στη διάρκεια του τουρνουά χάσαμε πολλή από την ποιότητά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καντζούρης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την πλευρά των παικτών, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, πάλεψε μέχρι το τέλος. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πάρουμε το πλεονέκτημα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρίθηκε σε λεπτομέρειες το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που έπρεπε, παίξαμε σαν γροθιά και είμαι περήφανος για την ομάδα μου.

»Δώσαμε μια απάντηση μετά τις δύο τελευταίες εμφανίσεις μας. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και να συνεχίσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά, γιατί είχαμε πολλά απρόοπτα. Ήμασταν πτώμα, αλλά όσο μπορούσαμε τα δώσαμε όλα, κυριολεκτικά».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία απάντησε: «Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω κάτι. Προτιμώ να ασχολούμαστε με το μπάσκετ και όχι με τους διαιτητές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!