Ο ιδιοκτήτης της INEOS Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει μπει "επίσημα" στο παιχνίδι για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ιδιοκτήτης της INEOS Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει μπει “επίσημα” στο παιχνίδι για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οικογένεια Γκλέιζερ να θέλει να πουλήσει τον σύλλογο.

Καθώς οι φήμες για πιθανή πώληση της Γιουνάιτεντ συνεχίζουν να οργιάζουν, οι οπαδοί επιθυμούν διακαώς να δουν την οικογένεια Γκλέιζερ να αφήνει επιτέλους πίσω της τον σύλλογο. Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με το ενδιαφέρον για την αγορά του συλλόγου, και με τους Γκλέιζερ να επιβεβαιώνουν τον περασμένο Νοέμβριο ότι η πώληση είναι πιθανή, ο ιδιοκτήτης της INEOS μπήκε στην κούρσα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκπρόσωπος του Ράτκλιφ επιβεβαίωσε στους Times: «Έχουμε θέσει επίσημα τους εαυτούς μας στην κούρσα για την αγοράς της Γιουνάιτεντ».

Ο Ράτκλιφ γεννήθηκε στο Μάντσεστερ και έχει παρελθόν στην ιδιοκτησία αθλητικών ομάδων. Κατατάσσεται στην 27η θέση της λίστας πλουσίων της Sunday Times του 2022 με καθαρή αξία άνω των 6 δισεκατομμυρίων λιρών (7,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων), είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας χημικών INEOS, η οποία είναι χορηγός της ομάδας Mercedes AMG Formula One και ιδιοκτήτης της ποδηλατικής ομάδας INEOS Grenadiers. Του ανήκει επίσης η ομάδα της Ligue 1, η Νις, και προσπάθησε να αγοράσει την Τσέλσι το 2022, αφού ο σύλλογος τέθηκε προς πώληση από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!